Tervetuloa käyttämään Educast-tallennuspalvelua

Maxisat Educast on kouluille ja oppilaitoksille suunnattu IPTV-palvelu, jolla voidaan tallentaa opetusohjelmia, tehdä niistä videokirjastoja tai järjestää digitaalisten lähetysten jakelu koulukohtaisesti.

Opettajat tai koulunkäyntiavustajat kirjautuvat uutena käyttäjänä Educast-palveluun omilla LDAP-tunnuksillaan, jos kirjautumisesta ei ole erikseen muuta sovittu.

Arvoisat Helsingin kaupungin opettajat ja Educast palvelun käyttäjät. Opetusvirasto on ilmoittanut Maxicaster Oy:lle päättävänsä nykymuotoisen palvelun tämän vuoden loppuun. Tietoa mahdollisesta uudesta palvelusta vastaavaan tarkoitukseen ei toistaiseksi ole. Pidämme palveluun tehdyt tallenteet järjestelmässä 31.1.2020 saakka. Toivomme kaikkien käyttäjien antavan palautetta ja kehitysehdotuksia osoitteeseen educast@maxisat.fi. Olemme kiinnostuneita tarjoamaan palvelua jatkossakin mikäli sellainen hankintapäätös joskus tulee. Otamme kiitollisena vastaan palautettanne. Kiitos kaikille Educast palvelun käyttäjille kuluneiden vuosien aikana.

Ystävällisin terveisin
Maxicaster Oy


Ongelmatapauksissa ota yhteys tukeen: educast@maxisat.fi